Armacell Yalıtım A.Ş., 11 ve 12 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul Ofisi'nde, 3. Havalimanı ve Nişantaşı Üniversitesi Şantiyelerinde "sertifikalı usta eğitimi" gerçekleştirdi.
Sertifikalı Usta Eğitimi Programında; elastomeric boru ve levha izolasyon ürünlerine ait pratik hesap yöntemleri, kesme metotları, şablon çıkarma, yapıştırma işlemleri ve uygulama örnekleri çalışmaları yer alıyor.
3. Havalimanı Şantiyesi'ndeki eğitimlere, ana mekanik yüklenici MNG Tesisat A.Ş. firması ve alt yüklenici firmalardan Karsaç Havalandırma, Mertes Klima, Solid Endüstri ve Demir Mekanik firmaları personeli katıldı. Nişantaşı Üniversitesi ana mekanik yüklenici firması Gündüz Mühendislik uygulama ekibine de benzer eğitimler verildi.
Eğitimlere, Armacell Yalıtım A.Ş -Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Atilla Takeş, Armacell Yalıtım Teknik Ürün Müdürü Hakan Nayır, Armacell Yalıtım A.Ş. - Marmara Bölge Müdürü H. Volkan Akduman, Armacell G.M.B.H Uygulama Uzmanı York Koschwitz katıldı.